menylukk
Skog Media

velkommen

se siste nytt om prosjekter og andre aktiviteter.

Island – Et land full av opplevelser

Vi skal tilbake til august 2015. Jeg og min onkel hadde lenge snakket om å ta oss en tur til Island med hovedfokus på fotografering. Endelig var tiden kommet for å gjennomføre denne etterlengtede turen vi begge to hadde gledet oss til.

Ingenting var planlagt. Alt skulle tas på sparket.

Vi hadde base i Kóparvogur, ca 10 kilometer fra Reykjavik sentrum. Derfra skulle vi koordinere hvor turen skulle gå for hver dag. Vi søkte rundt på nettet for å finne tak i de beste plassene, men også noen helt klassiske.

Vi meldte oss på en guidet tur, Golden Circle, som tok oss med til plasser som Gullfoss, Thingvellir Nasjonalpark og «Geysir geothermal area», i tillegg til at den klassiske Blue Lagoon også var en del av turen. Alt i alt en helt fantastisk tur.

I tillegg til denne guidede turen leide vi oss også en leiebil og tok turen videre nedover kysten helt til Vík, en helt fantastisk kystlandsby ca 180 kilometer fra Reykjavik.

Dyrhólaey
Geysir Geothermal Area
Islandshester vi fant på veien
Kirkjufell
Hallgrímskirkja
Hallgrímskirkja
Fantastisk utsikt over Reykjavik fra Hallgrímskirkja
Hallgrímskirkja
Skogafoss
Fantastisk landskap!

fotograf og videoprodusent | tromsø, norway